Micro Matic logo
Logg inn

Nyhetsarkiv

Chat med oss!

Micro Matic sin chat-support

Microtemp ETN5: termostat

Microtemp ETN5: temperaturområde fra -20 til +80

Microtemp ETN5 er Micro Matics nye økotermostat for tavlemontasje, og kan med temperaturområde fra -20 til +80 grader styre både varme og kjøling.

termostat

Microtemp MTC4: Økotermostaten som sparer strøm og penger

Norges mest solgte termostat har fått en oppgradering! Den splitter nye utgaven av Microtemp-termostaten kommer med flere nye funksjoner, som gjør at kunden sparer mer energi. Samtidig er den akkurat like enkel å installere og bruke som tidligere.

Nytt prosjekteringsverktøy for MicroVAV

I 2016 lanserte vi vår populære VAV-kalkulator, som i dag benyttes av rådgivere og entreprenører over hele Norge. Vi har fått svært mange positive tilbakemeldinger om kalkulatoren.

Joachim fant gull på Lierskogen

Den 16. november ble en lykkedag for 23-årigen Joachim fra Røyken. I esken til en svart Microtemp MTC4-termostat lå det en gullbillett til en drømmedag med Porschekjøring på Rudskogen!

Tar hjem gullbilletten med stein, saks, papir!

Gullbillett funnet! Denne gangen er det Fredrik Maeckel, elektriker i Akaso elektro i Stavanger, som fikk seg en gledelig overraskelse da han og kollegene oppdaget gullbilletten i esken til en Microtemp MTC4 termostat kjøpt hos Elektroskandia.

nyheter-fra-gira-2020-ab167-micromatic

Nyheter fra Gira!

Micro Matic lanserer tre trendy og smarte nyheter fra Gira

MicroDim ZB250 – LED-dimmer med valgfri Zigbee-funksjonalitet

MicroDim ZB250 er en smart LED-dimmer for styring av LED-pærer med faseavsnittdimming, som også kan benyttes på glødelamper og halogenpærer. Dimmeren styres med klassisk klikk/vri-bryter eller med Zigbee 3.0-kommunikasjon. Enkel montering og mange designvalg er bare noen av fordelene med MicroDim ZB250.

ur-med-app-ab167-micromatic-v2

Koblingsur med NFC og Bluetooth for app-programmering

Micro Matics populære koblingsur er nå oppgradert med NFC og Bluetooth, og lettere å programmere enn noen gang!

Sikker fjerntilgang til KNX-smarthuset med Gira S1

Fjernstyr funksjoner i KNX Smarthuset med visshet om at ingen uvedkommende kan få tilgang til kommunikasjonen eller kan ta kontroll over huset: Gira S1 gir kryptert tilgang til hele KNX-anlegget.

service-og-tjenester-ab167-konkurransekraft-3-micromatic

Sikre en enklere og mer effektiv hverdag?

Visste du at Micro Matic mer enn gjerne bidrar som en kompetansepartner for deg og din bedrift? Vi tilbyr skreddersydde tjenester og servicer for å sikre en enklere og mer effektiv hverdag for våre kunder og samarbeidspartnere.

nye-ur-micro-matic

Nye ukes- og årsur med Bluetooth!

Vi utvider porteføljen av koblingsur med fire nye 1- og 2-kanals ur. I tillegg introduserer vi et nytt 2-kanals ur for 12-24 V. Dette erstatter våre tidligere 1-4-kanals ur for 12 V eller 24 V.

Nyhet! Drømmer du om en smartere hytte?

Nordmenn elsker å være på hytta, og vårt mål er å gjøre hyttelivet enda mer lettvint, komfortabelt og trygt. Derfor lanserer vi to løsninger for smarthytte: Komfort og Komfort+.

Korona

Driftsstatus i Micro Matic - Koronavirus

Vi i Micro Matic Norge holder oss oppdaterte på nasjonale helsemyndigheters anbefalinger knyttet til Koronaviruset for å sikre at vi tar nødvendige forholdsregler.

Nyhet! Fasekompensering fra Micro Matic

Spar energi og kostnader med fasekompensering fra Micro Matic. Våre løsninger forbedrer kapasiteten i strømnettet og fjerner reaktivt forbruk.

Gira G1 - intelligent styring av smarthusets funksjoner

Nyheten Gira G1 erstatter brytere og svarapparat i KNX-anlegget på en genial måte. Med en G1 på veggen, styres alt fra adgangskontroll til lys og persienner fra ett og samme sted. Betjeningsterminalen er så nett og delikat at den vil løfte helhetsinntrykket i ethvert rom.

isfri70-nyhet-ab167-micromatic-2

Isfri70 setter ny standard for is- og snøsmelteautomatikk

Micro Matic Norge AS lanserer en ny og kraftig forbedret generasjon av den populære og velkjente Isfri, basert på innspill fra våre kunder. Isfri70 har mange nye funksjoner, og er klar for tilkobling til skyen.

Astrodimmer med app

Astrodimmer MM7692 Mi.Control er et 2-polt astrour med dimming som sørger for enda bedre brukeropplevelse og redusert klimaavtrykk.

Nye Gira X1 - Smarthuset på mobilen

Med omfattende funksjonalitet og en rimelig pris, gjør den nye Gira X1 visualisering og automatisering av KNX-anlegget i en bolig mer praktisk og tilgjengelig enn noen gang tidligere.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg best mulig brukeropplevelse og for å sikre at vår netthandelsløsning fungerer optimalt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.
Les vår personvernerklæring.