Micro Matic logo
Logg inn

Produktnyheter

Med produkter fra Micro Matic kan du være trygg på kvalitet i alle ledd - fra materialer og komponenter, til logistikk og leveranser.

Aktuelt og populært

microsense 2 i fjellandskap i solnedgang med person i forgrunn som mediterer

Velkommen til en ny tid - MicroSense® 2

I dagens stadig mer teknologiske verden er komfyrvakten en uunnværlig del av ethvert hjem, og vår løsning tar sikkerhet på kjøkkenet til et nytt nivå.

Les mer
Microtemp ETN5: termostat

Microtemp ETN5: temperaturområde fra -20 til +80

Microtemp ETN5 er Micro Matics nye økotermostat for tavlemontasje, og kan med temperaturområde fra -20 til +80 grader styre både varme og kjøling.

Les mer
Mennesker som går nedover i et lyst kontorlokale med vegg dekket av grønne planter til høyre

RoHS-direktivet gir muligheter -Husk styring når du bytter armaturer eller lysrør

De justeringene som både kunder og bedrifter må gjøre i forbindelse med RoHS-direktivet, representerer en mulighet til å velge alternativer som både er mer miljøvennlige og kostnadseffektive.

Les mer
Microtemp MTC4 i hvit matt farge

Microtemp MTC4 i hvit matt farge

Alle kjenner Microtemp, og nå leveres den populære termostaten MTC4 som komplett produkt, uten ramme, i hvit matt farge.

Les mer
Lysstyring gjort enkelt

Lysstyring gjort enkelt

Med et bredt spekter bevegelses- og/ eller tilstedeværelsessensorer skaper du raskt og enkelt vakre, velfungerende og energieffektive lysinstallasjoner sluttbrukeren elsker!

Les mer
Norge rundt med Micro Matic

Norge rundt med Micro Matic

Møt oss i en by nær deg, og dra nytte av vår kompetansedeling.

Les mer
Energitilskuddsordningen: Teknologien og kompetansen du kan trenge

Energitilskuddsordningen: Teknologien og kompetansen du kan trenge

Nesten 3200 bedrifter har så langt fått innvilget tilskudd til energibesparende tiltak gjennom energitilskuddsordningen. Nå skal alle tiltakene gjennomføres – i løpet av de to neste årene. Summen på de samlede investeringene er svimlende 5 milliarder kroner!

Les mer
termostat

Microtemp MTC4: Økotermostaten som sparer strøm og penger

Norges mest solgte termostat har fått en oppgradering! Den splitter nye utgaven av Microtemp-termostaten kommer med flere nye funksjoner, som gjør at kunden sparer mer energi. Samtidig er den akkurat like enkel å installere og bruke som tidligere.

Les mer
microsense-komfyrvakt-ab167-2-micromatic

MicroSense - markedets minste komfyrvakt

MicroSense er en liten og diskret komfyrvakt som nærmest blir usynlig under kjøkkenviften. Den er både markedets minste og mest avanserte, proppet med unik teknologi og beskyttet av over 100 patenter.

Les mer
Bilde. WiFi-termostat i svart matt på vegg

Wifi-termostat: Microtemp MWD5

WiFi-termostat med mulighet for stemmestyring – møt Microtemp MWD5! En allsidig «alt-i-ett» WiFi-termostat med fjernstyring, app og mulighet for strømprisstyring gjennom Fortum-appen.

Les mer

Kvalitetsløsninger

Micro Matic leverer kjente merkevarer fra solide kvalitetsprodusenter, og legger sin ære i å levere kvalitet i alle ledd, fra materialer og komponenter, til logistikk og leveranser.

Brosjyrer

Vi har samlet endel av våre produkter og løsninger i brosjyrer som du kan lese i bla-versjoner på nett. Ta en kikk da vel.

bilde av brosjyrer fra Micro Matic

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg best mulig brukeropplevelse og for å sikre at vår netthandelsløsning fungerer optimalt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.
Les vår personvernerklæring.